| RO HU

Új bejegyzés

Vendégkönyv
Székelyudvarhely
Hozzászóló: Kovács Katalin Dátum: 2004-01-30
Én nem látom nagy értelmét ennek a honlapnak, semmit nem ér. Hol veheti az ember a hasznát, és arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember aki rászoruló, hozzá sem tud férni. Igaz, érvelhetnek azzal, hogy a szociális szervezetek egymással így jobban tudják tartani a kapcsolatot. De vajon így jobban működik a kommunikáció köztük? Mégis, hogy van, ha egy család bajban van, akkor nincs aki segítsen, akkor már nincs szociális háló, csak egy nagy kirakat rendezvény, amit a Civitas jó fogásként alkalmaz.Egy rászoruló, aki átlát a szitán.
Szekelyudvarhely
Hozzászóló: Kell a Honlap! Dátum: 2003-11-27
Most nem az a lenyeg, hogy egymás bejegyzeseit kritizaljuk, hanem az hogy velemenyt mondjunk a honlaprol. Igaz, hogy sokan nem fernek a raszorulok kozul a honlaphoz, de mar az is nagy segitseg, hogy az udvarhelyi szervezetek tudnak egymas munkajarol es egymas segitseget tudjak kerni, ha ok mar nem tudnak segiteni. A kapcsolattartas elosegiti, hogy a raszoruloknak jobban tudjunk segiteni. S erre jo ez a honlap!
Kisköved u. 20/6
Hozzászóló: Isú Dátum: 2003-11-25
Szép honlap. Kár, hogy képeket nem tartalmaz. De ami késik nem múlik. Reméljük, hogy csak késik. Szép napot!
Kolozsvár
Hozzászóló: Kant Attila Dátum: 2003-11-11
A szövegtörzs elég csiricsáré azzal a sok színezéssel, rontja az összképet. Egyébként rendben van ez az oldal honlapilag. A tartalma pedig hasznos, kéne kicsit népszerűsíteni.
Székelyudvarhely
Hozzászóló: Ferencz Andrea Dátum: 2003-11-10
Kedves szomorú Andrea!
Valószínűleg az egyoldalú, félretájékoztató információ áldozata lehetsz. Meglepő, hogy internetet ismerő személyként elhiszed, hogy egy weboldal készítéséért bárki is adna 23 000 eurót. A honlap csak része a programnak és végterméke annak a rengeteg munkának, amire azt a bizonyos 23 000 eurót adták.
"HANY RASZORULONAK VAN INTERNETJE UDVARHELY KORNYEKEN?"-kérded. Elegendőnek ahhoz, hogy tájékozódni tudjanak arról, ami épp őket érdekli.Vagy azok, akik személyesen tájékoztatják őket, még több információval rendelkezzenek. Ha te mindazokat az információkat ismerted, amik ezen a honalpon vannak, cska gratulálni tudok. Mert másoknak rengeteg munkába telt, míg minden törvényt, határozatot összeírtak.
Gondolom nem olvastad végig az honlap összes oldalát, mert akkor látnád, hogy rengeteg hasznos információ van rajta (pl."információ" link).
Én csak kívánni tudom neked, hogy ezentúl se legyen szükséged az itt szereplő információkra. Nekem segítenek. A bejegyzésed pedig nem kritikának, hanem szándékos, rosszindutú rágalomnak tartom.
A szerkesztőknek pedig azt üzenem, hogy ne mérgelődjenek az ilyen bejegyzéseken,hisz a munkájukra ezentúl is szükésg lesz és szükség van erre az oldalra is. Csak így tovább,
Ferencz Andrea

Szekelyudvarhely
Hozzászóló: Szomoru Andrea Dátum: 2003-11-07
ELEG HALOVANY 23.000 eURO-ERT!!!!
HANY RASZORULONAK VAN INTERNETJE UDVARHELY KORNYEKEN?
Erdőszentgyörgy, Állomás u. 25, Maros megye,
Hozzászóló: Vass Edith Dátum: 2003-10-17
Gratulálok!

Végre valaki tesz is valamit a rászorultakért, nem csak a szándékkal marad. kívánok munkájukhoz erőt, egészséget és kitartást!
Sinaia, Str. I. Creangă, E3/B/18
Hozzászóló: Maria Bălan Dátum: 2003-10-17
In societatea informationala de astazi, oamenii simpli sunt confruntati de o avalansa de informatii pe care nu sunt in stare sa "digereze" si sa gestioneze. Felicitari pt. faptul ca existati si ca prezentati astfel de initiative.
Kitartas.....
Hozzászóló: Gyero Attila Dátum: 2003-10-17
......kell, mert nagy az igeny Ratok. Eredmenyes munkat.
hajrá magyarok
Hozzászóló: Horváth Géza Dátum: 2003-10-06
csak igy tovább !
Elismeres
Hozzászóló: Piszke Lorant Dátum: 2003-10-01
Ez egy jo honlap. Minden szuper! Minden nagyon szep rajta!! Még ilyet nem lattam!!! Meg vagyok nagyon elegedve!!!!!

Lorant