Néhány székelyudvarhelyi szervezet és intézmény partnerségre léptünk, hogy közös programunk által segítsünk hátrányos helyzetű, rászoruló embertársainkon.

A partnerség keretében szervezeteink hátrányos helyzetű, árva, kisebbségi, fogyatékos, munkanélküli, beteg, nehéz anyagi körülmények között élő emberek támogatását tűzték ki célul. Ma Önnel közösen megtalálhatjuk a megoldást arra, hogy a gondjai enyhüljenek Holnapra!

Azoknak is segítünk, akik segíteni akarnak. Szociális területen tevékenykedő civil szervezetek, intézmények, személyek számára információkat biztosítunk honlapunkon és székhelyeinken. Segítünk, hogy segíthessen!

Hozzájárultunk Székelyudvarhely Szociális Stratégiájának kidolgozásához és közösen mindezt hatékonyan szeretnénk kivitelezni.
(A stratégia letölthető a fenti könyvre vagy ide kattintva.)

Nyitottak vagyunk, várjuk a partnerségbe mindazokat, akik ezen a téren cselekedni akarnak!

 

Az Európai Unió által támogatott egyéb romániai programok és Romániának az Európai Unióhoz történő csatlakozásával kapcsolatos részletes információk megtalálhatók az Európa Bizottság Romániai Információs Központjának honlapján.

Figyelem! Ez a honlap nem tükrözi feltétlenül az Európa Bizottság hivatalos álláspontját. A honlap kezdeményezői egyedül felelősek a rajta megtalálható információ helyességéért és összefüggéseiért.